K – 570 – ПРЕПАРАТ ЗА ПОЧИСТВАНЕ НА ПОМИЙНИ ЯМИ, СЕПТИЧНИ ШАХТИ И ДРЕНАЖИ

Описание

Спешно/аварийно средство
• Отваря запушвания и наслоявания чрез насистена добавка на бактерии
• Разгражда протеини, нишесте и др. органични остатъци от домакинството
• Разрушава утайката
• Възстановява естетвения баланс
• Една бутилка (946 мл) се използва за резервоар с обем 5678 лит.
Концентрирания препарат К-570 е следваща генерация на формулираните бактериални приложения, прилагани повече от 50 години. Той позволява добавяне на повече ензими и по-концентрирано атакува зоните на запушвания. Предотвратява задръствания и по-бързо възстановява проблемните зони на дрениране. Когато дренажните полета са затлачени, септичните шахти и помийни ями се пълнят много бързо. С прилагането на К-570 се предотвратяват сривовете в системата с патентованите бактерии, които разграждат органичните остатъци, храни и нишесте и възстановяват дренажните функции на системата.

Начин на употреба /за канализация и щрангове/:

1. Използва се нощем, преди лягане.
2. Разклатете добре. Сипете цялото количество в тоалетната и пуснете водата два пъти.
3. Използвайте тоалетната, мивката, банята и умивалниците колкото може по-малко през следващите 24 часа след прилагането на К-570

Следвайте описаните по-горе инструкции. Ако проблемът продължи, след 2 седмици повторете инструкциите и продължете (ако е необходимо) на всеки 2 седмици до осигуряване на пропускливост и възстановяване на дренажните функции. При възстановяване на нормалната дренажна функция на системата третирайте с препарат К-47 (според инструкциите за него).

Не е огнеопасно.
ВНИМАНИЕ : Опасен при вътрешен прием.
Да се съхранява извън обсега на деца